İmamoğlu: İBB Muhtarlık Şehir Bilgi Sistemi kuracağız

ABONE OL
Temmuz 17, 2019 05:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Grand Cevahir Otel’de muhtarlarla bir araya gelen Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, muhtarların mahallenin sorunları ile çözüm mercileri arasında çok önemli bir köprü vazifesi gördüğünü dile getirdi.

İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, muhtarların taleplerini, önerilerini doğrudan büyükşehir belediyesine ulaştırmalarını sağlayacak Mahalle Yönetişim Müdürlüğü’nü kuracaklarını anlattı. Muhtarları günümüzün koşullarının gerektirdiği her türlü teknik donanıma kavuşturacaklarını kaydeden İmamoğlu, İBB Muhtarlık Şehir Bilgi Sistemi kuracaklarını belirtti.

“Konular hızlıca çözüme kavuşturulacak”

Sistemle ilgili bilgi veren İmamoğlu, “Harita destekli bu sistem ile mahallenin neresinde ne oluyorsa hangi kurum ne yapıyorsa muhtarlarımızın bilgisi olacak. İBB’ye talep ve şikayetleri doğrudan iletme imkanı sağlayacak bu uygulama ile yapılan başvurular resmi evrak olarak kabul edilecek, işleme alınacak. Anında ilgili birime iletilerek konular hızlıca çözüme kavuşturulacak. Muhtarlarımız, görev süreleri içerisinde üretilen tüm hizmetlerin bir parçası olacak.” diye konuştu.

Uyuşturucu ile mücadele, işsizlik, yoksulluk, mülteci sorunu, gıda ve kentsel dönüşüm konusundaki çözüm önerilerini paylaşan İmamoğlu, konuşmasının bitiminde, toplantıya katılan muhtarlarla anı fotoğrafı çektirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.