Sainsbury’s’ten yapılan açıklamada, şirketin yeniden yapılanması kapsamında 15 süpermarketin ve 40 küçük market ile “Argos” markası altında ev eşyaları satan 60 mağazanın kapatılmasına karar verildiği bildirildi.
Açıklamada, “Argos” markasına bazı Sainsbury’s mağazaları içerisinde yer verilmesinin planlandığı, toplamda gelecek 5 yılda 500 milyon sterlin seviyesinde tasarruf hedeflendiği kaydedildi.
Sainsbury’s, 2016’da ev eşyaları satan “Argos” markasını 1,4 milyar sterline satın almıştı.
Geçen yıl nisanda Sainbury’s’den yapılan açıklamada, ABD’li perakende devi “Walmart”ın iştiraki olan indirimli mağaza zinciri “Asda” ile birleşme kararı alındığı açıklanmış, yaklaşık 7,3 milyar sterlin (10 milyar ABD doları) değerindeki birleşmeye, İngiliz denetim kuruluşlarınca onay verilmemişti.
GAZETELER
07 Nisan 2025GÜNDEM
07 Nisan 2025SPOR
07 Nisan 2025GÜNDEM
07 Nisan 2025SPOR
07 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
292853 22337Taylor Lautner By the way you might want to look at this cool website I found 836767