İngiltere topu AB’ye attı: Anlaşmanın sorumluluğu sizde

ABONE OL
Eylül 7, 2019 02:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Raab, Birleşik Krallık hükümetinin AB’den bir anlaşma ile ayrılmak istediğini, ancak AB müzakerecilerinin duruşlarını değiştirmedikleri ortamda, bunu tek başlarına yapamayacaklarına işaret etti ve ekledi:

“Eğer Avrupa Birliği, geri çekilme anlaşmasının değiştirilemeyeceği yönündeki pozisyonunu değiştirmezse, Birleşik Krallık’ın AB’den bir anlaşma olmadan ayrıldığını görmeye karar vermişler demektir; dolayısıyla, bu durum onların üstlenmesi gereken bir sorumluluktur.”

Birleşik Krallık Maliye Bakanı Sajid Javid de, 31 Ekim’de gerçekleşecek Brexit’e odaklanmak için uzun süredir planlanmakta olan kamu harcamalarını gözden geçirme çalışmalarını erteleme kararı aldığını söyledi.

Javid, üç yıllık harcama gözden geçirmesini 2020 yılına kadar ertelediğini belirtirken, bunun yerine sadece 2020-2021 mali yılı için olmak üzere gelecek ay harcama limitleri belirleyeceklerini vurguladı.

Javid, yaptığı açıklamada, 2020 yılı bütçesinin son baharda açıklanacağını ancak bunun için bir tarihin henüz belirlenmediğini de ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • woodland hills personal injury attorney

    271152 30024Come across back yard garden unusual periods of ones Are usually Weight reduction and every 1 one could be essential. 1 way state could possibly be substantial squandering via the diet. shed weight 279350

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.