iPhone 14 Pro Max yerine alabileceğiniz otomobiller!

iPhone 14 Pro Max yerine alabileceğiniz otomobiller!

ABONE OL
Haziran 9, 2023 06:06
iPhone 14 Pro Max yerine alabileceğiniz otomobiller!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evet Apple ürünlerine her geçen gün yeni zamlar gelmeye devam ediyor. WWDC etkinliği arkasından bu hafta tam 2 kez Apple ürünlerine zam geldi. Yeni fiyat listesine göre en pahalı iPhone modeli artık 76 bin 499 TL. Bizde sizler için iPhone 14 Pro Max 1 TB almak yerine aynı paraya alabileceğiniz 2. el otomobilleri listeledik. İşte detaylar…

iPhone 14 Pro Max yerine alınabilecek otomobiller!

Şu an güncel Apple Store fiyat listesine göre iPhone 14 Pro Max 1 TB modeli 76 bin 499 TL’den satılıyor. Telefonun fiyat etiketini bütçe olarak belirliyoruz. Ve işte bu fiyata alabileceğiniz 2. el otomobiller…

1- TOFAŞ Doğan, Şahin

iPhone 14 Pro Max yerine satın alabileceğiniz otomobiller arasında elbette efsane kuş serisi de var. 75-80 bin TL fiyat baremi arasında Tofaş Doğan SLX, Doğan L, Şahin, Şahin S bulmak mümkün. Yerli üretim olan bu otomobiller masrafsız ve az yakan cinsten tam bir aile otomobili. Ayrıca ülkemizde sevenlerinin çok olması sayesinde acil ihtiyaç anında hızlıca satabilirsiniz.

2- Renault Toros

iPhone 14 Pro Max

Dağ keçisi olarak adlandırılan Toros veya bir önceki model adıyla R12 tam bir arazi canavarı desek çokta yanlış sayılmaz. Özellikle kırsal kesimlerde oldukça sevilen Toros, dağ bayır demeden rahatça her yeri dolaşmanıza imkan tanıyacaktır. Ayrıca bir dönemin efsanevi polis otomobillerinden olması da Toros’lara ayrı bir hava katmakta.

3- Skoda Favorit

iPhone 14 Pro Max

Sağlamlığı ile bilini Skoda Favorit listemizde 3. sırada yer almakta. Gerçekten sağlam bir otomobil istiyorsanız iPhone 14 Pro Max yerine tercih edebilirsiniz. Otomobil bunun yanında küçük ve kompakt bir yapıya sahip olması sayesinde rahatça kullanım imkanı sunuyor.

4- Ford Taunus

iPhone 14 Pro Max

Özellikle Çukur dizisinde Gazapizm’in şarkısında yer alan “Full depo Taunus’um” sözü ile ünlenen Ford Taunus listemizde 4. sırada. 70-90 bin TL arasında gezinen bu devasa otomobil aileler için birebir. Ayrıca ülkemizde bazı otomobil severler Taunus’lara yaptığı ufak değişimler ile otomobile bir Mustang havası verebilmekteler. iPhone 14 Pro Max satın almak yerine kendinize bir Mustang yapabilirsiniz.

5- Murat 124-131

“T Stop” efsanesini bilenler bilir. Eskilerin otomobiller olan Murat 124 ve 131’ler listemizde 5. sırada yer almakta. Güzel bir makyaj işleminin ardından tam bir klasik otomobil olan Murat’lar alınabilecek güzel hobi otomobillerinden bir tanesidir.

Peki siz neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.