İsrail şimdi de 6 yaşındaki Filistinli çocuğun peşine düştü

ABONE OL
Ağustos 27, 2019 10:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Filistin Haber Ajansında (WAFA) yer alan habere göre, İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs’ün İseviyye Mahallesi’nde yaşayan 6 yaşındaki Kays Firas Abid’in polise taş attığı gerekçesiyle babasını ifadeye çağırdı.

Kays Firas Abid’in babası, İsrail polisinin oğlunu sokakta gördüğünü ve gözaltına almak için kovaladığını ancak annesi ve dedesinin buna engel olduğunu söyledi.

Oğlunun sokakta oynadığını aktaran baba, İsrail polisinin 6 yaşındaki Kays’ı yakalamak için eve girdiğini ancak Kays’ın yatağın altına gizlendiğini belirtti.

Filistinli baba, daha sonra ifade vermek için İsrail polis merkezine çağrıldığını ancak asıl ifadesi alınmak istenenin 6 yaşındaki oğlu olduğunu kaydetti.

Baba Kays sözlerine şöyle devam etti:

İsrail polisi, 6 yaşındaki Kays’ı taş attığı gerekçesiyle ifadeye çağırmak istedi ancak Muhammed İleyyan’ın ifadeye çağrılmasının doğurduğu tepkiden çekindikleri için beni çağırıyorlar.

İsrail polisi, 4.5 yaşındaki Muhammed İlayyan’ı taş attığı gerekçesi ile ifadeye çağırmış, bu durum kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

Kaynak: WAFA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.