İstanbul Valiliği, Zafer Bayramında yapılacak etkinlikleri duyurdu

ABONE OL
Eylül 22, 2019 05:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Valilikten yapılan açıklamada, kutlamaların 30 Ağustos Cuma günü 07.00’de başlayacağı ve 00.00’da sona ereceği belirtildi.

Bayram boyunca resmi kurumların bayrakla donatılacağı belirtilen açıklamada, ilçelerdeki kutlamaların ise “Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği” çerçevesinde gerçekleştirileceği aktarıldı.

Bayram günü 09.30’da Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunumunun ardından, İstanbul Valiliğinde tebrikler için kabul töreni yapılacağı bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, Vatan Caddesi’nde saat 11.00’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni ve Tören Geçişi, saat 19.00’da da Hilton Bomonti Hotel’de Zafer Bayramı Resepsiyonu gerçekleştirileceği kaydedildi. 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • BAU

    829541 932864I recognize there is a great deal of spam on this web site. Do you need aid cleaning them up? I may possibly help in between courses! 298459

    Yanıtla
    +0
    -0
  • altogel

    788610 940606Hey, you used to write outstanding, but the last couple of posts have been kinda boringK I miss your super writings. Past few posts are just slightly out of track! come on! 581463

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.