Karapınarlı Taha LGS Türkiye birincisi oldu

ABONE OL
Temmuz 22, 2019 15:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 milyondan fazla öğrencinin katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Konya’nın Karapınar ilçesini gururlandıran haber, Taha Erdoğan Keleş’ten geldi.

“Sınava hazırlanırken hiçbir kısıtlama yapmadan sosyal hayatıma devam ettim”

Öğretmen baba ile üniversite mezunu bir annenin çocuğu olan Taha Erdoğan Keleş, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Bu sınav sisteminde bilgiler tek başına yeterli değil. Bu bilgileri nasıl kullanacağımızı da öğrenmek gerekiyor. Bilgileri nasıl kullanacağımızı da öğretmenlerimizin katkıları ile başarabiliriz. Öğrendiğim bilgileri güncel hayatla özdeşleştirdim, sınava hazırlanırken hiçbir kısıtlama yapmadan sosyal hayatıma da devam ettim. Başarımda okul müdürüm Metin Yapar, aile ve öğretmenlerimin büyük emeği var. “

“Planlı ve programlı çalışsınlar”

İleride yazılım mühendisi olmak istediğini söyleyen Keleş, sınava hazırlananlara şu tavsiyeleri verdi:

“Sınava hazırlananlar hayatlarına normal devam etsinler. Planlı ve programlı çalışsınlar. Yalnız çalışırken kafalarını patlamasınlar.”

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da Taha’yı, ailesini ve okul öğretmenlerini tebrik ederek, ”Bu elde ettiğin önemli başarından dolayı seni kutluyor, eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: TRT Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.