Kayseri’de engelli vatandaşı dolandıran 5 zanlı yakalandı

ABONE OL
Ekim 4, 2019 20:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Engelli ve kısıtlı raporu bulunan M.Y, kendisine para kazandırmak amacıyla arsa alacaklarını iddia eden Ö.Ö, M.Ö, B.A, B.Ö. M.K. ve M.S’ye 3 bankadan kredi çekerek 65 bin lira verdi. Zanlılar, M.Y’ye, yanlış düzenlenen geçersiz teminat senedi vererek parayla birlikte kaçtı.

Dolandırıldığını anlayan M.Y’nin durumu polise bildirmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken zanlılar, ikametine geldikleri M.Y’yi tehdit ederek yaklaşık 9 milyon lira değerindeki arsasını da kendilerine devretmesini istedi.

Polisin takip ettiği şüphelilerden 5’i, kent merkezindeki çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi.

Firari M.Ö’nün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.  Zanlılardan, Ö.Ö’nün olayı planlayıp organize ettiği, M.S’nin de arsa alacak müşteri gibi davrandığı ve çok sayıda dolandırıcılık olayına karıştığı öğrenildi.

Kaynak: AA

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • anxiety therapy san diego

    111231 920405magnificent post, quite informative. I wonder why the other specialists of this sector do not notice this. You need to continue your writing. Im positive, youve a fantastic readers base already! 292201

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.