DOLAR 29,3138 0.53%
EURO 32,3448 0.98%
ALTIN 1.943,970,93
BITCOIN 12775221,55%
İstanbul
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

https://sozcukibris.com/wp-content/uploads/2023/12/piyangoreklam.jpeg

Kedisi kayboldu, itfaiye ve polisten şikayetçi oldu

ABONE OL
Temmuz 18, 2019 05:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da yaşayan Deniz Demirel, Ramazan Bayramı arifesinde Işıklar semtindeki işyerinin önünde yavru kedi buldu. Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’ndeki evine götürdüğü kedi için balkona, mama ve su kabı koyup, gölgelik yaparak yuva oluşturdu.

Bayramın ikinci günü evden çıkan Demirel, akşam geri geldiğinde ise kedinin balkonda olmadığını fark etti. Kısa süre içinde de giriş kattaki komşunun ihbarı üzerine gelen itfaiye ve polis ekiplerinin, kediyi balkondan alıp, aynı komşuya teslim ettiklerini öğrendi. Komşusunun kapısını çalan Demirel, kedinin olmadığını öğrenince de olayla soluğu savcılıkta aldı. Deniz Demirel, 2 itfaiye eri ve 2 polis ile komşu hakkında şikayetçi oldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.

“İki saat aradım ama bulamadım”

İşyerinin önünde bulduğu 1- 1.5 aylık sütten yeni kesilmiş yavru kediyi görünce sahiplenerek, evine getirdiğini anlatan Demirel, “Geçici olarak balkonda bir gölgelikle mama ve su kabı oluşturdum. Çok tatlı, güzel bir kediydi. Bayram sonrasında diğer tüm ihtiyaçlarını almayı planlıyordum. Bayramın ikinci günü bir görüşme için dışarı çıktım. Akşam eve döndüğümde kedi yoktu. Aşağı düşmüş olabileceğinden korktum. Sokak aralarında, çöp konteynerlerinin yanında iki saat aradım ama bulamadım” dedi.

Dönüşte kedisini sorduğu bir esnafın ‘Senin kediyi itfaiye gelip aldı’ dediğini aktaran Demirel, “Bu haber beni sevindirdi. Çünkü kedimin hayatta olduğunu biliyordum artık. 110’u arayıp adresi vererek, kedimin hangi barınağa bırakıldığını, gidip almak istediğimi söyledim. Görevliler kediyi, ihbarda bulunan giriş kattaki komşuma teslim ettiğini söyleyince komşuma gittim ve kedimi istedim. Ancak komşum olan kadın, ‘Kediniz buralardaydı, yemek, su verdik ama kaçmış olabilir. Ben sana kedini bulur daha sonra getiririm’ gibi şeyler söyleyince 155’i arayıp şikayetçi oldum” diye konuştu.

“Kedim hayatta mı bilmiyorum, hala kayıp”

Şikayeti üzerine bekçi geldiğini, bu kez de komşu kadının ‘Ben herhangi bir kağıda imza atmadım, kedi de görmedim’ dediğini kaydeden Demirel, “Bunun üzerine Fatih Polis Merkezi’ne gittim. Olayla ilgili tutanak tutmayan görevli memurlar, itfaiye erleri ve kedimin verildiği komşumdan şikayetçi oldum. Kedim hayatta mı bilmiyorum, hala kayıp” dedi.

Haklarında soruşturma açılan 2 polis memuru, 2 itfaiye eri ve komşunun savcılık tarafından ifadeleri alındı. İtfaiye erleri, ifadelerinde kediyi giriş kattaki komşuya teslim ettiklerini söyledi. Soruşturma ve yavru kediyi arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: DHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r