TEM Otoyolu Altınşehir istikametinde bir otomobil, köprü üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip devrildi.
Kazayı gören yoldan geçen sürücüler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mert K’nin hayatını kaybettiğini belirledi, yaralanan 5 kişiyi çevredeki hastanelere kaldırdı.
”Araç içerisinden bir kişi TEM Otoyolu’na düştü”
Görgü tanığı Ahmet Hıra, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracı kaza anında havada gördüğünü belirterek ”Araç içerisinden bir kişi TEM Otoyolu’na düştü. Ona orada sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Arabada 6 kişi vardı, 1 tanesi hayatını kaybetti. Çok hızlı geliyorlardı. Ben de şaşırdım, kaldım” ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA
GAZETELER
08 Şubat 2025GÜNDEM
08 Şubat 2025SPOR
08 Şubat 2025GÜNDEM
08 Şubat 2025SPOR
08 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
408906 119580fantastic post. Neer knew this, thanks for letting me know. 135936