DOLAR 28,9932 0.06%
EURO 31,6732 -0.92%
ALTIN 1.881,91-0,72
BITCOIN 1217689-2,17%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

https://sozcukibris.com/wp-content/uploads/2023/12/piyangoreklam.jpeg

MAGANDA LEFKOŞA’NIN GÖBEĞİNDE ÖNCE KÜFÜRLER YAĞDIRDI SONRA DA KADININ AYAĞININ ÜSTÜNDEN

ABONE OL
Eylül 25, 2016 16:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trafik tartışmasında kadın sürücüye küfürler yağdıran erkek sürücü, daha sonra da aracıyla ayağının üstünden geçti

Başkent Lefkoşa’nın Taşkınköy bölgesinde dün iki araç sürücüsü arasında yaşanan tartışma, trafik kültürünün ülkede ne kadar bozulduğunu göstermesi açısından ibretlik bir örnek sergiledi. Metropol Yolu olarak bilinen caddede trafik kuralı ihlali yaptığı iddia edilen erkek bir sürücünün, kendisini uyaran bayan sürücüye ağza alınmayacak küfürler etmesiyle başlayan olay polislik oldu.

İddialara göre isminin baş harfleri F.G olan bayan sürücü, caddeden sağa dönüş yapacağı esnada trafik kuralı ihlali yapan diğer sürücüyü uyardı. Erkek sürücü, uyarı için teşekkür edeceği yerde bayan sürücüye, “Yürübe git o…” diye bağırdı. Bunu duyan bayan sürücü caddede arabası ile geri dönerek erkek sürücünün yanına giderek aynı sözleri yüzüne de söylemesini istedi. Bu esnada camları kapatan ve aracını geri vitese atarak hareket ettiren erkek sürücü, F.G isimli bayanın ayağını çiğnedi. Büyük bir acıyla bağıran ve yere yığılan F.G., bölgedeki vatandaşların yardımı ile hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tetkiklerde F.G’nin ayak parmaklarında kırık, kaval kemiğinde de ezilme tespit edildi.

Sürücüler tahammülsüzleşti…

Lefkoşa’nın en işlek caddelerinden birisinde onlarca kişinin gözleri önünde cereyan eden olaydan sonra Diyalog’a ulaşan birçok vatandaş, ülkede trafik kültürünün her geçen gün bozulduğundan, sürücülerin tahammülsüzleştiğinden dert yandı. Vatandaşlar, trafikte hoşgörünün artması için bu gibi olaylarda polisin suçlu tarafa ibretlik ceza vermesini istedi.

F.G. isyanını facebooka taşıdı…

İlginç olayda ayak parmağı kırılan, diz kemiğinde ezilme olan bayan sürücü F.G. ise yaşadıklarını kendi facebook sayfasında şu sözlerle anlattı, “Başkent Lefkoşa’da ilk defa böyle bir olay yaşadım. Şehir magandası kişi tarafından önce küfre daha sonra da arabası ile ayağımın üzerinden geçmesi üzerine şiddete uğradım. 38 yaşında başıma ilk kez böyle bir şey geldi. Hastaneye gittiğimde parmaklarımda kırık, kemikte de berelenme olduğu raporunu aldım. Polise şikayete gittim… Maganda bulundu ve benden şikayetçi olmayacakmış dedi. Polis benim de şikayetçi olmamamı istedi. Tüm ağrıları küfürü her türlü zor şeyi yasayan ben adam benden şikayetçi olmayacakmış!!! Dün kadının ne kadar basit görüldüğünü hep susturulmak istendiğini bir kez daha anladım… Kadına şiddete hayır…”

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (4)


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r