Meclis’teki Komite Başkan ve vekilleri yeniden oluşturuldu

ABONE OL
Temmuz 15, 2019 20:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi Halkın Partisi koalisyon Hükümetinin kurulmasının ardından Meclis’teki Komitelerde Başkan ve Başkan Vekilleri de yeniden şekillendi.

Buna göre Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi Başkanı UBP Milletvekili Sunat Atun, Başkan vekili ise CTP Milletvekili Fikri Toros oldu.

İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi Başkanı HP Milletvekili Jale Refik Rogers olurken, Başkan Vekilliği görevini ise CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe yürütecek.

UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu Hukuk Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi Başkanlığına getirilirken, Başkan vekili ise CTP Milletvekili Doğuş Derya oldu.

Dilekçe ve Ombudsman Komitesi Başkanı UBP Milletvekili Resmiye Canaltay, Başkan Vekili de CTP Milletvekili Fazilet Özdenefe oldu.

Avrupa Birliği Uyum Yasa Tasarılarını Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komitenin Başkanlığına UBP Milletvekili Ersan Saner getirilirken, Başkan Vekilliği görevini ise CTP Milletvekili Armağan Candan yapacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.