Mehmetçik Kosovalı çocukların yüzünü güldürdü

ABONE OL
Eylül 7, 2019 21:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kosova’da Barış Gücü (KFOR) bünyesi altında 1999 yılından bu yana görev yapan Türk askeri, her türlü destekle Kosova halkının yanında olmaya devam ediyor. Mehmetçik Kosova’nın güney bölgesindeki Prizren şehrinde ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet ile ailelere gıda ve hijyen ürünleri içeren yardım paketleri dağıttı.

Çocuklara kendi elleriyle bayramlık kıyafetlerini giydiren Türk askeri, daha sonra ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarına tek tek giderek gıda ve hijyen ürünlerini içeren kolileri bıraktı. 

Ailelerin bayramlarını kutlayan Türk askeri, Türkiye Cumhuriyeti’nin her zaman Kosova halkının yanında olacağını söyledi.

Türk askerleri tarafından yardım paketi ve torununa bayramlık kıyafet verildiğini belirten Besa Krasniçi isimli vatandaş, Mehmetçiğin 20 yıldan bu yana destekçileri olduğunu vurguladı.

Türk askeri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Krasniçi, “Allah Türkiye Cumhuriyeti’ni başımızdan eksik etmesin” dedi.

Kaynak: DHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.