DOLAR 27,5707 0.47%
EURO 29,0040 0.76%
ALTIN 1.613,590,03
BITCOIN 7650771,81%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Narkotik Ekibini Tehdit Etti

ABONE OL
Ekim 5, 2016 08:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uyuşturucudan askıda 3 davası bulunan ve evinde yine uyuşturucu madde ele geçirilen zanlı Cem Derviş Doğu, çıkarıldığı mahkemede narkotik ekibini “çıkınca görüşeceğiz” diyerek tehdit etti. Uyuşturucudan askıda üç davası daha bulunan genç zanlı Cem Derviş Doğu, duruşma öncesi mahkeme salonunda, “Beni yine yakaladınız. Yüzünüzü unutmayacağım. Çıkınca görüşeceğiz” dedi

Lefkoşa’da evinde uyuşturucu madde bulunan zanlı Cem Derviş Doğu, çıkarıldığı mahkemede narkotik ekibini tehdit etti.

Genç zanlı Cem Derviş Doğu, duruşma öncesi mahkeme salonunda, “Beni yine yakaladınız. Yüzünüzü unutmayacağım. Çıkınca görüşeceğiz” diyerek tehdit savurdu.

“Kanunsuz uyuşturucu madde ithal, tasarrufu ve verme” suçlamalarıyla gözaltına alınan zanlı Cem Derviş Doğu, dün, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Atilla Enver Etkin, tanık olarak Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Cemal Ramiz’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Ramiz, Cem Derviş Doğu’nun 30 Eylül tarihinde alınan ihbar üzerine

evinde yapılan aramada, salon bölümünde şeffaf naylon içerisinde 3 gram sentetik cannabionid türü olduğuna inanılan uyuşturucu madde, bir adet uyuşturucu içerdiğine inanılan hap, elle sarılı tütünle karışık içinde uyuşturucu olduğuna inanılan sarma sigara, uyuşturucu madde satışından kazanıldığı düşünülen bin TL nakit paranın bulunarak emare alındığını anlattı.

Cemal Ramiz, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verip, suçunu itiraf ettiğini ve maddeleri 24 Eylül’de Güney Kıbrıs’tan 9 gram olarak aldığını ve 6 gramını henüz tespit edilemeyen kişilere sattığını itiraf ettiğini açıkladı.

Ramiz, ayrıca zanlının Ağustos ayı içerisinde Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a 240 gram ağırlığındaki sentetik cannabionid türü uyuşturucu maddeyi ithal edip bir kısmını içtiğinin, bir kısmını da sattığının tespit edildiğini kaydetti.

Soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının etki edeceği kısmının bittiğini belirten Ramiz, zanlının askıda üç ayrı uyuşturucu davası olduğuna dikkat çekip, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Savcı: Uyuşturucu satışı gibi ciddi suçlarla methaldar

Savcı yardımcısı Atilla Enver Etkin, zanlı Cem Derviş Doğu’nun uyuşturucu satışı gibi ciddi suçlarla methaldar olduğuna dikkat çekip, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının bir ayı aşmamak üzere Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuksuz kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.