OFİSTEKİ ÜRÜNLERİ BİT PAZARINDA SATTIM!

OFİSTEKİ ÜRÜNLERİ BİT PAZARINDA SATTIM!

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 17:08
OFİSTEKİ ÜRÜNLERİ BİT PAZARINDA SATTIM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İkinci el ya da kullanılmayan teknolojik ürünlerin ucuza satıldığı bit pazarında bu sefer satıcı biz olduk. SDN ofisindeki ürünleri bit pazarında kullandığımız tezgahta sattık. Ne kadar kazandık? Ofisteki ürünleri bit pazarında sattım!

Ofisteki ürünleri bit pazarında sattım!

Shiftdelete.net

Genellikle sahip olduğu eşyayı satmak veya takas etmek isteyenlerin uğrak yeri olan bit pazarlarında, bazen hiç kullanılmamış bir telefon bazen de piyasanın çok altında tertemiz bir tablet bulma şansınız olabiliyor.

Biz de ne çok düşük ne çok pahalı bir fiyatlama ile Kadıköy’de bulunan bit pazarına gittik. Pazarda, elimizdeki ürünleri satışa çıkardık. Tezgaha gelen birçok kişi ürünleri ilgilyle inceleyerek sıkı şekilde pazarlık yaptı.

Sattığıımız ürünlerden bazıları tamamen sıfır iken, bazıları ise az kullanılmış ve elden çıkarılmak istenen temiz ürünlerdi. Kısıtlı bir bütçeniz varsa, bunu oturduğunuz yere en yakın bit pazarında değerlendirebilir, ikinci el piyasasından bile daha ucuza aradığınızı bulabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.