ÖNCE ORTA REFÜJE ÇARPTI SONRA KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

ABONE OL
Eylül 25, 2016 14:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa­ Lefkoşa yolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden 21 yaşındaki sürücü Murat Ali Erdevir karşı şeride geçerek dehşet anı yaşadı

Gazimağusa ­Lefkoşa anayolu üzerinde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç orta refüje çarparak karşı şeride geçti ve gidiş istikametine göre yolun sağında tavanı üzerinde durdu. Olay esnasında karşı şeritte başka bir aracın olmaması ise daha büyük bir felaketi önledi. Hastaneye kaldırılan genç sürücünün hayati tehlikesinin olmaması ise ailesi ve arkadaşlarının yüreğine su serpti.

Polisten alınan bilgiye göre kaza sat 19.30 sıralarında Gazimağusa­Lefkoşa anayolunun birinci kilometresinde meydana geldi. Murat Ali Erdevir yönetiminde, Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine seyreden FL 939 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarpıp karşı şeride geçerek, gidiş istikametine göre yolun sağ tarafına savruldu ve tavanı üzerinde durdu. Kaza sonrası yaralanan genç sürücü Murat Ali Erdevir, olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane yetkililerinden yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.