İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, KOBİ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikadan 100 bin lira değerindeki iş makinesi ve iki bilgisayarın çalınmasına ilişkin çalışma başlattı.
Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, olay yeri ve çevresinde yaptıkları araştırmalarda, 4 şüpheliye ait ayak izlerini fark etti.
Bölgede geniş çaplı araştırma başlatan ekipler, çalınan iş makinesini Kanlıpınar Mahallesi’nde yol kenarında üzeri brandayla örtülü olarak buldu.
Bir süre sonra iş makinesini almaya gelen zanlılar S.S, K.E.B, S.Y. ile G.C, jandarma tarafından gözaltına alındı.
Jandarma, şüphelilerin ayak izlerinin, olay yerinde bulunan izlerle aynı olduğunu belirledi.
Zanlıların jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Kaynak: AA
GAZETELER
18 Şubat 2025GÜNDEM
18 Şubat 2025SPOR
18 Şubat 2025GÜNDEM
18 Şubat 2025SPOR
18 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
30364 577966Wow post thanks! We believe your articles are excellent and want more soon. We really like anything to do with word games/word play. 528162