DOLAR 28,9932 0.06%
EURO 31,6732 -0.92%
ALTIN 1.881,91-0,72
BITCOIN 1228703-0,70%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

https://sozcukibris.com/wp-content/uploads/2023/12/piyangoreklam.jpeg

R4 Dünya Rafting Şampiyonası sona erdi

ABONE OL
Temmuz 8, 2019 02:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tunceli kent merkezinden geçen Munzur Çayı üzerinde oluşturulan 400 metrelik yapay parkurda gerçekleştirilen R4 Rafting Dünya Şampiyonası, son gününde 20 ülkeden yaklaşık 800 sporcunun çekişmeli geçen mücadelesinin ardından tamamlandı.

Mameki Parkı’nda düzenlenen ödül töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Tunceli’nin ev sahipliğinde Rafting Dünya Şampiyonası’nı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Şampiyonanın Tunceli’de yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Sonal, “Misafirlerimize Rafting Dünya Şampiyonası süresince Tunceli olarak, ülkemiz olarak ev sahipliğini en iyi şekilde yapmak için uğraş verdik. İnşallah bunda başarılı olmuşuzdur. Bu dostluk burada bitmeyecek, bundan sonra da devam edecek. Gelen misafirlerimize kapımız ve yüreğimiz her daim açık. Hepinizi kutluyorum.” dedi. 

“Sporcuları Tunceli’de ağırlamaktan mutluluk duyduk”

Şampiyonaya katılan takımlara teşekkür eden Vali Sonel, şöyle devam etti:

“Şili’den Hindistan’a, Brezilya’dan İtalya’ya, Kosta Rika’dan Fransa’ya ve daha pek çok ülkeden buraya gelen misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyoruz. Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza iyi ki geldiniz diyoruz ve dereceye giren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ülkelerinize döndüğünüz zaman dostlarınıza selamlarımızı iletin lütfen.”

Sonel, şampiyonaya katılan sporcuları Tunceli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

“Tunceli’den çok etkilendik”

Dünya Rafting Federasyonu (WRF) Başkanı Danilo Barmaz da “Kıymetli Valim, bu nehirde, Tunceli’de yaptığınız bu projeler karşısında çok etkilendik. Size canıgönülden teşekkür ediyoruz. Bizi buraya davet edip ev sahipliği yaparak bize sonsuz imkanlar sunduğunuz için sizlere ve bütün Tunceli halkına teşekkür ediyorum. Muhteşem vakit geçirdik. Tunceli’den çok etkilendik ve sevdik. Her şey çok güzeldi ve mükemmel organizasyon oldu.” diye konuştu.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı ve Dünya Rafting Federasyonu İkinci Başkanı Fikret Yardımcı, Rafting Dünya Şampiyonası için Vali Tuncay Sonel ile 2 yıl önce çalışmaya başladıklarını belirterek Tunceli’nin rafting sporunda artık önünün açıldığını ve kendini tüm dünyaya tanıttığını söyledi.

Konuşmaların ardından 3 gün süren yarışlarda dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Rafting Dünya Şampiyonası sonuçları şu şekilde oluştu:

Açık Yaş Kadınlarda: Rusya (1) birinci, İtalya (1) ikinci ve Şili (1) takımı üçüncü
Açık Yaş Erkeklerde: Brezilya birinci, Kazakistan (1) ikinci ve Rusya (2) üçüncü
Karmada ise: Rusya (1) birinci, Dünya Rafting Federasyonu (2) takımı ikinci ve Şili takımı üçüncü oldu.

Kaynak: AA

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • white berry kush

    435127 536515Hey! Do you use Twitter? Id like to follow you if that would be ok. Im undoubtedly enjoying your blog and look forward to new updates. 469265

    Yanıtla
    +0
    -0
  • magic boom bars legal​

    154697 373145Audio started playing anytime I opened up this web page, so irritating! 635503

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.