Rum tarafı kayıplar konusunda Türkiye’ye sorumluluk yükledi

ABONE OL
Temmuz 27, 2019 17:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum Savunma Bakanı Savvas Angelidis ile Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiseri Fotis Fotiu kayıplar konusunda açıklamada bulundular.Haravgi gazetesine göre, Rum Savunma Bakanı Savvas Angelidis, hükümetin, dikkatini tüm kayıpların akıbetinin sonuç verici şekilde araştırılması mücadelesine verdiğini ifade etti.

Angelidis, bilgilere ulaşılması ve Kayıp Şahıslar Komitesi’nin çabalarının desteklenmesi için Türkiyeye baskı yapılmasını da istedi. Angelidis, Kıbrıs sorununun çözümünün, sadece barışçıl süreçlerle, verimli bir diyalogla sağlanabileceğinden de söz etti.

Rum Başkanlığı İnsani Konular ve Dış Rumlar Komiseri Fotis Fotiu da açıklamasında Türkiye’nin, son kaybın akıbetinin belirlenmesine kadar sahip olduğu büyük sorumluluğunu ve yükümlülüğünü üstlenmesi gerektiğini savundu.

Fotiu, başka bir gecikme olmaksızın aynı zamanda, kısıtlama olmadan askeri bölgelerde kazılara ve araştırmalara olanak tanınması, Türk ordusunun arşivlerine ulaşılması gerektiğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • why not look here

    968907 29866Quite clear site , regards for this post. 192813

    Yanıtla
    +0
    -0
  • have a peek at this site

    342282 539615This post post created me feel. I will write something about this on my weblog. 449481

    Yanıtla
    +0
    -0
  • 185845 910077Official NFL jerseys, NHL jerseys, Pro and replica jerseys customized with Any Name / Number in Pro-Stitched Tackle Twill. All NHL teams, full range of styles and apparel. Signed NFL NHL player jerseys and custom team hockey and football uniforms 390295

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.