Samsun’da kaybolan Ecrin hala bulunamadı

ABONE OL
Haziran 7, 2019 18:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vezirköprü’de kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın bulunması için arama çalışmalarına yedinci gününde de devam edildi. 

Çalışmalara, İl Jandarma ve Vezirköprü Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yanı sıra Ladik Asayiş Komando Birliğinden 2 tim ile AFAD ve UMKE görevlileri katıldı.

AFAD’ın 32 kişilik ekiple katıldığı arama çalışmalarında bir iz takip, üç canlı arama, bir de kadavra arama köpeği de kullanıldı.

Arama çalışmalarına ara verildi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği Kurbağa Adamlarca Altınkaya Barajı kıyısında arama yapılırken, yedinci günde de minik Ecrin’e ulaşılamadı.

Havanın kararmasıyla arama çalışmalarına ara verildi.

Alancık Mahallesi’ndeki evlerinin önünde oynarken 7 Mayıs’ta öğle saatlerinde kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ı aile üyeleri ile mahalle sakinleri aramış, sonuç alınamayınca olay jandarmaya bildirilmişti. Jandarma, AFAD ekipleri ve vatandaşların katılımıyla küçük kız aranmış ancak bir ize ulaşılamamıştı.

Kaynak: AA 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.