TEM Otoyolu’nda otomobillerin makas yarışı kamerada

ABONE OL
Ekim 1, 2019 06:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un çeşitli noktalarında trafikte otomobille “makas” atan magandalara bir yenisi daha eklendi. Tüm uyarılara, ağır para cezalarına ve uygulamalara rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor.

Son olarak dün saat 17.00 sıralarında lüks otomobilli iki kişi yarışmak için TEM Otoyolu’nda çıktı. Seyrantepe mevkii Edirne istikametinde süratli bir şekilde seyreden 2 otomobil, araçların arasında makas atmaya başladı.

Defalarca birbirlerini geçmek için trafiği tehlikeye düşüren sürücüler, hem kendi canlarını hem de vatandaşların canını bir an olsun umursamadı. Dakikalarca trafikte adeta terör estiren sürücüler, kazaya davetiye çıkarttı.

Sürücüler trafikte yarışırken, otomobildeki bir kişi ise o anları saniye saniye kaydetti. 

“İnşallah seni emniyet alır, ehliyetini de alırlar”

Yaşananları bir yandan kaydeden diğer yandan da magandaya talimatlar veren şahıs, “İnşallah seni emniyet alır, ehliyetini de alırlar. Buna bir şey demiyorlar, ben polise yardım ediyorum ehliyetimi alıyorlar. İşte ilahi adalet” diyerek bir de tepki gösterdi. Bir süre daha yarıştıktan sonra otomobilin diğerini geçmesi üzerine kayıt yapan kişi, “Ne oldu” diyerek zafer nidası attı. 

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sürücüleri yakalamak için çalışma başlattı.  

Ehliyetlerine el konuldu

2 şüpheliyi polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. Şüphelilerden birine 2 bin 4 lira diğerine ise 2 bin 239 lira para cezası kesildi. Sürücülerin ehliyetlerine geçici olarak el konuldu. 

Her iki sürücü de hapis cezası istemiyle Maslak Şehit Mürüvvet Akpınar Polis Merkez Amirliğine teslim edildi.

Kaynak: İHA, TRT Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.