Trump: Beynim de birçok Demokrat adaydan daha keskin

ABONE OL
Haziran 6, 2019 16:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Bakanı Donald Trump, Joe Scarborough’un MSNBC’nin sabah şovunda, “Trump’ın birçok Demokrat adaydan 20 yaş daha genç göründüğü” yorumu üzerine, Twitter hesabından konu ile ilgili bir mesaj paylaştı.

Trump mesajında, “Teşekkürler Joe ve hatırla, beynim de daha keskin!” ifadelerini kullandı.

 

 

“Genç ve dinamik bir erkeğim”

Geçtiğimiz ay gazetecilerin, 76 yaşındaki Biden’ın başkanlık için yaşlı olup olmadığı sorusuna Trump, birçok demokrat adayın kendisini yaş ve enerji anlamında genç gösterdiğini belirterek, “Genç ve dinamik bir erkek” olduğunu söylemişti.

72 yaşında olan Trump, “Joe’ya bakıyorum da onun durumunu bilemiyorum. Kimse için çok yaşlı demem. Ama biliyorum ki hepsi de beni çok genç gösteriyor, hem yaş hem de enerji olarak” ifadelerini kullanmıştı.

Ön seçim süreci nasıl işleyecek?

Demokratlar, 3 Kasım 2020’deki seçimler öncesinde hazirandan başlamak üzere çok sayıda canlı yayın açık oturumu gerçekleştirecek. Bu canlı yayın tartışmalarının ardından 2020 şubatından itibaren hazirana kadar 20 civarında eyalette “primary” ve “caucus” denen ön seçimlerde Demokratlar kendi adaylarını belirlemek için oy kullanacak.

Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentinde 13-16 Temmuz 2020’de düzenlenecek Demokrat Parti kongresinde ise, ülkenin dört bir yanından gelen delegeler partinin başkan adayını belirleyecek. 

Kaynak: Daily Mail, Politico

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.