Uçağa geç kalan Meksikalı bakan istifa etti

ABONE OL
Haziran 21, 2019 00:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstifa gerekçesini sosyal medya hesabından açıklayan Meksika Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanı Josefa Gonzalez-Blanco, “(Uçağın bekletilmesi) Hiçbir gerekçesi yok. Meksika’nın gerçek dönüşümü için eşitlik ve adalet değerleri üzerinde bütünsel mutabakata ihtiyaç var. Hiç kimsenin ayrıcalığı olmamalı. Bir kişinin çıkarı, işlerini yerine getirmek için bile olsa çoğunluğun refahının üzerinde olmamalı” ifadelerini kullandı.

Uçağın yarım saatten fazla bekletilmesi, uçak yolcularının ve medyanın tepkisini toplamıştı.

Josefa Gonzalez-Blanco bir hafta içinde istifa eden ikinci bakan oldu. Geçen salı günü Meksika Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı German Martinez Cazares, sağlık sistemindeki bütçe kesintileri ve personel giderlerindeki azalma nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Kaynak: AA


En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • migrate sql server to mysql

    385221 176982Exceptional post however , I was wanting to know in the event you could write a litte more on this subject? Id be quite thankful if you could elaborate a bit bit far more. Thanks! 950223

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Diyala Info

    128752 349084Some truly great content on this internet site , appreciate it for contribution. 736564

    Yanıtla
    +0
    -0
  • sa casino

    180824 249929informatii interesante si utile postate pe blogul dumneavoastra. dar ca si o paranteza , ce parere aveti de inchirierea apartamente vacanta ?. 434100

    Yanıtla
    +0
    -0





HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.