‘Sea Bubble’ (Deniz köpüğü) adlı şirketle aynı adı taşıyan Seine Nehri üzerindeki test sürüşünde, Eiffel Kulesi ile Notre Dame Katedrali arasındaki yolu sadece birkaç dakikada tamamladı. Saatte 30 kilometre hız yapabilen araç hiç ses çıkarmıyor, herhangi bir dalga yaratmıyor ve ayrıca hiç karbondioksit salmıyor.
Sea Bubble CEO’su ve rüzgar sörfü şampiyonu İsveçli Anders Bringdal, “Bubble taksilerinin 2020’nin ilk üç ayında hizmete girmesini bekliyoruz” dedi.
Şirket, Cenevre, Miami ve Saint-Tropez gibi şehirlerden de davet aldığını açıkladı.
‘Uçan’ taksi, hiç ses çıkarmıyor, herhangi bir dalga yaratmıyor ve ayrıca hiç karbondioksit salmıyor.
Dört kişiyi taşıyabilecek bu aracın ilk prototipi yine Seine’de 2017’de denenmişti. Belediye Başkanı Anne Hidalgo da araçla bir tur atmıştı.
Paris Şehir Konseyi, 2030 yılında şehirde tamamen elektrikli ve hidrojenli araçların kullanılması için kısıtlamalara gidileceğini duyurmuştu.
GAZETELER
04 Ocak 2025GÜNDEM
04 Ocak 2025SPOR
04 Ocak 2025GÜNDEM
04 Ocak 2025SPOR
04 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
223192 559777Id always want to be update on new articles on this web internet site , saved to favorites ! . 270842
735881 981976To your organization online business owner, releasing an important company will be the bread so butter inside of their opportunity, and choosing a fantastic child care company often means the certain between a victorious operation this is. how to start a daycare 546323