Yıldırım: Köprülerde kaçak geçişle ilgili kesilen cezalar düzeltiliyor

ABONE OL
Mayıs 10, 2019 16:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı, gündemi değerlendirdi.

Yıldırım’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Cumhur İttifakı devam ediyor. Dolayısıyla Sayın Bahçeli İstanbul’da daha ziyade kampanyasını, faaliyetlerini sürdürecek. Aynı şekilde biz de bazı ortak programları da gerçekleştireceğiz. Bu şekilde inşallah güzel bir sonucu elde edeceğiz.

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde bir müddet önce yasak geçişlerle ilgili hayli cezalar oluşmuştu. Bu cezalar yapılan bir düzenlemeyle, Meclis’te yapılan bir kanun düzenlemesiyle kaldırılmıştı. Ondan sonraki uygulamalarda da yine bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yine cezalar kesilmeye başlamış, birinci sınıf araçlar, maalesef yine ceza yazılmaya başlanmış. Bu kararı da konuştuk İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle. Bundan böyle birinci sınıfa giren araçlar herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak ve böylece vatandaşlarımızın mağduriyeti de giderilmiş olacak. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Pazartesi toplantısında da yine İstanbulluları ilgilendiren AK Parti Grubu’nun bazı teklifleri var o teklifleri görüşecek. Onları da takip edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.