Yunanistan Hükümet Sözcüsü Dimitris Canakopoulos, “Başbakanın kararı erken seçimin 7 Temmuz’da düzenlenmesi şeklinde. Bu kararın nedeni tamamen üniversiteye giriş sınavlarında bir aksama yaşanmamasını sağlamak.” dedi.
Canakopoulos, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’ın 10 Haziran’da Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos ile bir araya geleceğini açıkladı.
Meclisin erken feshedilmesi nedeniyle uzun bir seçim sürecinin ülkede ekonomik duruma zarar vermesinden endişe duyulduğunu belirten Canakopoulos, “Bu nedenle, Başbakanın istifasına yönelik bir soru işareti bulunmuyor.” ifadelerini kullandı.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde partisinin ana muhalefet Yeni Demokrasi (ND) partisi karşısında 9 puan gerisinde kalmasının ardından erken seçim kararı almıştı.
Kaynak: AA
GAZETELER
28 Aralık 2024GÜNDEM
28 Aralık 2024SPOR
28 Aralık 2024GÜNDEM
28 Aralık 2024SPOR
28 Aralık 2024Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
129142 764952Hello super schner Webblog den ihr da habt. Bin gerade ber die Google Suche darber gestolpert. Gefllt mir echt super gut. macht weiter so. MFG Martina 718798
152502 368696I do not have a bank account how can I place the order? 4358