‘Yüzen otel’ Marmaris’e bin 540 yolcu getirdi

ABONE OL
Temmuz 24, 2019 14:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

624 kişilik mürettebatı bulunan Horizon gemisinin yolcuları, gümrükteki işlemlerinin ardından Marmaris Çarşısı, kale içi ve yat limanını ziyaret etti. Turistlerden bazıları kafelerde oturdu ve alışveriş yaptı.

Ortaca’nın Dalyan ve Ula’nın Akyaka Mahallesi’ne de düzenlenen turlara da katılan yolcular, İçmeler, Orhaniye, Turgut, Bayır ve Gökçe mahallelerinde turistik mekanlara ilgi gösterdi. Bazı turistler ise ilçeyi bisikletle gezmeyi tercih etti.

Yunanistan’ın Santorini adasından sabah saatlerinde gelen kruvaziyerin, gece saatlerinde Girit’in Hanya Limanı’na gideceği belirtildi.

Marmaris Cruise Port Operasyon Müdürü Bora Bayazıt yaptığı açıklamada, İspanyol ağırlıklı turistleri taşıyan kruvaziyerin sezon başından planlı bir şekilde her hafta geldiğini ve sezon sonuna kadar da her hafta çarşamba günleri liman ziyareti yapmaya devam edeceğini söyledi.

Kaynak: AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.