8 Mart mesajları… GMO Başkanı Oymen: “Kadınlar direnmeye ve dünyayı değiştirmek için çalışmaya devam ediyor”
  • Kıbrısın Sözcüsü…
  • KIBRIS
  • 8 Mart mesajları… GMO Başkanı Oymen: “Kadınlar direnmeye ve dünyayı değiştirmek için çalışmaya devam ediyor”

8 Mart mesajları… GMO Başkanı Oymen: “Kadınlar direnmeye ve dünyayı değiştirmek için çalışmaya devam ediyor”

ABONE OL
Mart 7, 2025 13:18
8 Mart mesajları… GMO Başkanı Oymen: “Kadınlar direnmeye ve dünyayı değiştirmek için çalışmaya devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KTMMOB Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Beste Oymen, 8 Mart için yayımladığı mesajda, kadınların direnmeye ve dünyayı değiştirmek için çalışmaya devam ettiğini kaydetti.

Oymen, “Bizler Gıda Mühendisleri Odası olarak, susmayan, itaat etmeyip, emeği ve hayatı için direnen, kendi hikayesini yazma cesareti gösteren tüm kadınları selamlıyoruz” dedi.

Kadına yönelik fiziksel, ekonomik, psikolojik şiddetin, taciz ve cinayet vakaları arttığını kaydeden Oymen, dayanışmanın yalnızca kadınlarla sınırlı kalmaması, kadın-erkek herkes tarafından mücadele verilmesi gerektiğini söyledi.

Kadının gıda üretimdeki, beslenme ve gıda ihtiyacının karşılanmasındaki emeğine de dikkat çeken Beste Oymen, 8 Mart açıklamasında ayrımcılık ve şiddetin olmadığı, kadın varlığına ve haklarına saygı gösterilen, aydınlık ve demokratik günler umut ettiklerini de ifade etti.

Beste Oymen, baskı ve şiddet sonucu yaşamını kaybeden tüm kadınları sevgiyle ve saygıyla andıklarını da ifade etti.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.