Ala: Azerbaycan’ın üstlendiği inisiyatif önemli

Ala: Azerbaycan’ın üstlendiği inisiyatif önemli

ABONE OL
Şubat 25, 2025 08:07
Ala: Azerbaycan’ın üstlendiği inisiyatif önemli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tahir Budagov ve beraberindeki heyetle görüştü.

AK Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmede konuşan Ala, Türkiye-Azerbaycan-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ilişkilerine dikkati çekti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki siyasi partilerle ilişkilerin çok ciddi olumlu etkiler oluşturduğunu, Azerbaycan’ın bu süreçte önemli bir inisiyatif aldığını belirten Efkan Ala, bunun KKTC için büyük bir adım olduğunu vurguladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Ala, “Bu üç devletin iktidar partilerinin bir araya gelerek imzaladığı mutabakat metninin çok önemli yankıları oldu. Bunun için teşekkür ederim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.