‘Aladdin’ filmini kutlamak için #FriendLikeMe kampanyası başladı!

ABONE OL
Haziran 13, 2019 15:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

The Walt Disney Company ve Make-A-Wish®, Disney’den ‘Aladdin‘ filmini kutlamak üzere, Will Smith ile #FriendLikeMe kampanyasına başladı.

Bu uluslararası kampanya sayesinde Disney, tedavisi zor hastalıklarla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için maksimum 1 Milyon ABD Dolar’ına kadar bağışta bulunacak.

The Walt Disney Company ve Make-A-Wish®, Disney’in heyecanla beklenen ve 24 Mayıs’ta gösterime girecek yepyeni filmi “Aladdin”i kutlamak üzere 29 Nisan Dünya Dilek Günü’nde #FriendLikeMe adlı bir kampanya başlattı.

#FriendLikeMe kampanyası, Make-A-Wish®’in iki bağışçısı Disney ve Will Smith sayesinde gerçekleşen yardım amaçlı bir pazarlama kampanyası olmasıyla dikkat çekiyor. Disney’in “Aladdin” filminde dilekleri gerçekleştiren Cin olarak başrolde yer alan oyuncu ve ses sanatçısı Will Smith, tüm hayranları ve ünlüleri kampanyanın bir parçası olmaya davet ediyor.

Twitter ve/veya Instagram üzerinden 29 Nisan–24 Mayıs 2019 tarihleri arasında #FriendLikeMe hashtagiyle arkadaşlarınızı etiketleyerek yapacağınız her post paylaşımı için Disney Worldwide Services, dünya genelinde çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirerek onları hayata bağlayan Make-A-Wish®’e minimum 5 ABD Doları’ndan maksimum 1 Milyon ABD Doları’na kadar bağışta bulunacak. Kampanyayla ilgili daha fazla bilgi için FriendLikeMe.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

‘Sait Faik Hikâye Armağanı’ sahibini buldu!

WhatsApp, hangi telefonlardan desteğini çekiyor?

‘Nihat Hoca’ya yakıştıramadım ve üzüldüm…’

Gülse Birsel’den, Jet Sosyete’nin geleceği hakkında açıklama!

Sürpriz veda! Survivor’da bu hafta kim elendi?

Gelecek Yenilenebilir Enerjide Platformu Başkanı gazeteci Serpil Yılmaz oldu!

Çağatay Ulusoy’dan flaş Serenay Sarıkaya hamlesi!

Ümit Erdim isyan etti: Bunu mu istiyorsunuz?

Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde hata!

Seda Akgül’den Demet Şener’e sert sözler!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.