Arıklı, Ercan Havalimanı terminalini denetledi

Arıklı, Ercan Havalimanı terminalini denetledi

ABONE OL
Şubat 5, 2025 13:05
Arıklı, Ercan Havalimanı terminalini denetledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, dün gece yurt dışına hareket etmeden önce Ercan Havalimanı terminalini denetledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Arıklı, denetlemenin ardından yaptığı açıklamada, 20 Temmuz 2023 tarihinde açılan Ercan Havalimanı yeni terminalinin, yapı olarak bölgedeki ender cevherlerden biri olduğunu ve yolculara yüksek standartlı hizmet sunduğunu söyledi.

Arıklı, “Ercan Havalimanı bizim göz bebeğimiz. Oldukça başarılı şekilde uygulanmış bir proje. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin katkısıyla bölgenin en büyük havalimanlarından birinin sahibi olmak Kıbrıs Türk halkı için gurur vericidir” dedi.

Bakan Arıklı, denetleme sırasında havalimanı yetkililerinden ve terminalde görev yapan personelden bilgi aldığını ve Ercan Havalimanı Terminali’nin oldukça başarılı bir şekilde işletildiğine şahit olduğunu kaydetti. Arıklı, Ercan Havalimanında hizmet kalitesini daha da artırmak için T&T Ercan Airport şirketi ile birlikte bakanlığın ve hükümetin çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.