DOLAR 28,9152 0.12%
EURO 31,5160 0.06%
ALTIN 1.893,670,23
BITCOIN 11120271,73%
İstanbul
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Berkay Şahin’den Arda Turan’a: Özür dilesin ve konu kapansın

ABONE OL
Temmuz 20, 2019 13:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin’in davasında ikinci duruşma önceki gün Çağlayan Adliyesi’nde görülmüştü. Duruşmada tanıkların dinlenmesinin ardından dava yeniden ertelenmişti.

Habertürk’ten Akif Yaman’ın haberine göre davanın görüldüğü akşam Berkay, Arnavutköy’deki bir balıkçıda arkadaşları ile birlikte akşam yemeği yedi.

Çıkışta gazetecilerle dava ile ilgili olarak konuşan Berkay, “Bizim kendisinden maddi olarak hiçbir beklentimiz yok. Biz kendisine tazminat davası açmadık. Özür dilemesi şartı ile yapması gereken çok basit. Özür dilesin ve konu kapansın. Özür diledikten sonra biz belki erkek erkeğe oturur halletmemiz gereken bir şey varsa hallederiz. Benden özür dilemesin buna gerek yok, biz onunla oturur konuşuruz ama bizim istediğimiz biçimde özür dilemesi gerekiyor” dedi.

‘MURAT’A KIRGINLIĞIM BAKİDİR’

Uzun süredir kırgın olduğu Murat Dalkılıç ile yakın arkadaşı Eser Yenenler’in düğününde sahne almasının hatırlatılması üzerine Berkay, “O gün o sahnede birçok kişi vardı ve hep beraber şarkı söyledik. Ben Murat’a hala kırgınım ve bu kırgınlığım bakidir, devam etmektedir, devam da edecektir. Aynı masada oturduk, birbirimize karşı bir yanlışımız olmadı. En yakın arkadaşımızın güzel gününde kötü olmak bize yakışmazdı zaten” şeklinde konuştu.

Öte yandan Berkay’ın kolundaki ‘Şükret, sabret’ dövmesi dikkatlerden kaçmadı.

Rasim Ozan Kütahyalı’ya bir kötü haber daha!

RTÜK’ten TV’lere seçim uyarısı!

Kuantum Sıçrama kitabı raflarda!

Benim Tatlı Yalanım zirvede!

Zerrin Özer’den flaş Murat Akıncı kararı!

Mikonos’ta Nusret kuşatması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyoncu Işıl Açıkkar’ın o sorusuna sinirlendi!

Diriliş Osman’a flaş transfer! Burak Özçivit’in partneri kim oldu?

Fatih Portakal’dan The Marmara Otel’e 7 soru!

Finale günler kala Survivor’da sürpriz veda!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.