DOLAR 28,9932 0.06%
EURO 31,6732 -0.92%
ALTIN 1.881,91-0,72
BITCOIN 12244970,05%
İstanbul

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

https://sozcukibris.com/wp-content/uploads/2023/12/piyangoreklam.jpeg

‘İmamoğlu ile ortak televizyon yayınımız kesin olacak’

ABONE OL
Temmuz 6, 2019 22:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır’da TRT Haber‘de 23 Haziran seçimleri öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu.

CHP’ye yüklenen Yıldırım, “Genel Başkanları çete bunlar dedi, büyük hakaretler yaptılar. YSK bu işi çok iyi izah edemedi, gerekçeli kararı geç yayınladı. Şunu belki de burada sizinle paylaşmak isterim, 31 Mart seçimi tamamlanmış bir seçim değildi. Seçilen bir belediye başkanı yoktur. Çünkü henüz karar verilmeden bir seçimden bahsediyoruz.” dedi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Diyarbakır’da TRT Haber’in sorularını yanıtladı.

Yıldırım’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

İSTANBUL SEÇİMİ DEĞERLENDİRMESİ

İkinci seçim İstanbul değil sanki Türkiye seçimi gibi. İstanbul seçiminin maalesef uluslararası camiada çok fazla ilgi duyulmaya başlandı. Çok da müdahaleci hareketler yapıldı. Milletimizin canı sıkıldı bu işe. Bunlar uğraştıkça milletimiz daha da hırslanıyor. Burada bir taraf tutma durumu var.

EKREM İMAMOĞLU İLE ORTAK YAYINIMIZ KESİN OLACAK

Prensip olarak ortak yayına olur dedik, arkadaşlarımız her iki partiden de detayları konuşuyorlar. Ekrem İmamoğlu ile ortak televizyon yayınımız kesin olacak. Arkadaşımız Millet İttifakı’nın adayıdır ama partisi CHP’dir. Ben de Cumhur İttifakı’nın adayıyım ama partim AK Parti’dir. Dış basının müdahil olması milletin canını sıktı bir kere. ‘Size ne oluyor?’ sorusunu sormaya başladılar ve bunun yansımalarını ben Anadolu’da görüyorum. Bu seçim o yüzden İstanbul seçiminin ötesine geçmiş oldu.

Kürtçe kitap yazmak, mahkemelerde savunma yapmak ayrı bir şey, resmi dil olarak Kürtçe’yi kullanmak ayrı bir şey. Biz bunun tersini düşünmemiz söz konusu olmaz, çünkü bu yolu biz açtık. Bütün yasakları, kısıtlamaları, uygulamaları ortadan kaldıran iktidar biziz. Bizi bunlarla test etmek, sınamak yok.

Google Stadia’nın çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Zeyrek: Yıldırım’ın kurduğu cümleyi Ekrem İmamoğlu kursa başına neler gelirdi?

Bursa’da selfie çekerken kayalıklardan düşen genç öldü!

Ünlü çiftin kına gecesi sosyal medyayı salladı!

Fatih Portakal’dan İmamoğlu’na flaş tepki: Valiye hakaret edemezsiniz

Gülben Ergen’in bikinili paylaşımı sosyal medyayı salladı

Beren Saat’ten ‘Atiye’ paylaşımı!

Ivana Sert’e Bodrum’da hesap şoku!

Kubilay Aka’nın Netflix projesindeki rol arkadaşları kimler oldu?

Özge Özpirinçci ile Berrak Tüzünataç hangi filmde rol alacak?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.