DOLAR 28,3308 0.09%
EURO 29,9224 -0.13%
ALTIN 1.806,290,08
BITCOIN 9755640,37%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu hafta 3’ü yerli 7 film vizyona girecek

ABONE OL
Eylül 27, 2019 17:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta üçü yerli olmak üzere 7 film, sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

New York’ta Yağmurlu Bir Gün

ABD yapımı dram ve komedi türündeki filmde Timothee Chalamet, Elle Fanning ve Selena Gomez rol alıyor.

Romantik bir hafta sonu geçirmek için New York’a giden genç çiftin yaşadıklarını konu edinen filmin yönetmenliğini usta yönetmen Woody Allen üstleniyor.

Masal Şatosu: Sihirli Davet

Burak Kuka’nın yönetmenliğini üstlendiği fantastik türdeki yerli film, masal diyarına açılan kapının anahtarını bulan genç bir kızın hikayesini konu ediniyor.

Ecrin Su Çoban, Berk Coşkun ve Ayça Tilki başrolleri paylaştığı filmde, masal kahramanı bir cücenin bahçelerine bir şey sakladığını gören Neşe’nin sihirli bir anahtar bulmasıyla başlayan fantastik macerasını anlatıyor.

İblis: Esir-i Beden

Haftanın korku türündeki filmlerinden biri olan film, astral seyahat yaptıkları sırada kendilerine musallat olan korkunç varlıktan kurtulmaya çalışan dört gencin hikayesini ele alıyor.

Yönetmen koltuğunda Hira Evren Işık’ın oturduğu filmde, Araf Mehmet Geçgel, Esin Kaya, Elif Erkanlı ve Emre Bulut gibi isimler rol alıyor.

Abigail: Sınırların Ötesinde

ABD ve Rusya’nın ortak yapımı fantastik ve aksiyon türündeki “Abigail: Sınırların Ötesinde” filminin yönetmenliğini Aleksandr Boguslavskiy yapıyor.

Tinatin Dalakishvili, Eddie Marsan ve Rinal Mukhametov gibi oyuncuların rol aldığı film, dünyayı etkisi altına alan bir salgından uzak durmak için korunaklı bir alanda yaşayan genç kız Abigail’in hikayesini beyaz perdeye aktarıyor.

Mircin

Yönetmenliğini Ahmet Yaşar Gümüş’ün yaptığı haftanın korku türündeki diğer vizyon filmi “Mircin”‘de Korkut Çözer, Elif Kartal, Hande Sipal gibi isimler oynuyor.

Uzak durmaları gereken bir olayın peşine düşen bir grup arkadaşın hikayesini anlatan filmin konusu özetle şöyle:

“Bir grup arkadaş, bulaşmamaları gereken bir olaya dahil olduklarında kendilerini büyük bir kovalamacanın içinde bulur. Onların bilmediği şey Karaköy’ün karanlık sokaklarından Beykoz’un ormanlarına uzanan bu kovalamacada yalnız olmadıklarıdır. Kendilerini korkunç olayların içinde bulan gençler, en etkili büyülülerden olan İspanyol büyüsü ile lanetlenmiştir. Bu büyü sadece lanetleneni etkilemekle kalmaz büyüyü yapanı da mahvedecektir.”

Elveda Oğlum

Çin yapımı “Elveda Oğlum” filmi, iki evli çiftin 1980’lerin pazar odaklı ekonomik reformlarından başlayarak 40 yıllık süreçte ülkelerinde yaşanan sosyal ve ekonomik değişikliklere uyum sağlamaya çalışmasını ele alıyor.

Yönetmen koltuğunda Wang Xiaoshuai oturduğu filmin başrollerini Wang Jing-chun ve Yong Mei paylaşıyor.

Kediler

Haftanın animasyon türündeki tek filmi “Kediler”, efsanevi kedi cennetini bulmak için evden kaçan oğlunun peşine düşen Blanket adındaki bir kedinin maceralarını anlatıyor.

Gary Wang’ın yönetmenliğini yaptığı film, 3 boyutlu olarak da izlenilebilecek.

Kaynak: AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.