Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nin mezuniyet törenine katıldı.
Cumhurbaşkanı Tatar mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Cumhurbaşkanı Tatar ayrıca, çocukları yetiştiren ve iyi eğitim almalarını sağlayan aileleri de kutlayarak, teşekkür etti.
Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’nde kaliteli bir eğitim alındığını ve bundan sonraki eğitim hayatlarında öğrencilerin başarılı olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, öğrencilerin yükseköğretimde alacakları eğitimin yanında hayat boyu alacakları eğitimle ülkesine ve insanlığa hizmet edeceğini belirtti.
Mezunların hayat yolunda karşılaşacakları zorlukları iletişim, bilim ve teknolojideki gelişmelerden yararlanarak aşacaklarını aktaran Cumhurbaşkanı Tatar, “Ülkeye ve insanlığa yapacağınız hizmetlerden dolayı sizleri şimdiden selamlıyorum” dedi.
GAZETELER
26 Haziran 2024GÜNDEM
26 Haziran 2024SPOR
26 Haziran 2024GÜNDEM
26 Haziran 2024SPOR
26 Haziran 2024Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.