Cumhuriyet’te tenkisat depremi! Kimlerle yollar ayrıldı?

ABONE OL
Ekim 3, 2019 01:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Gazetesi Diyarbakır Temsilcisi Mahmut Oral, Cumhuriyet.com.tr. Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Muharremoğlu, doğum izni devam eden muhabir Ceren Çıplak Drillat ve Ankara bürosundan Şeyma Paşayiğit’in de aralarında bulunduğu 15 kişinin gazetedeki görevlerine son verildi.

Mahmut Oral’a işten çıkarma haberi Personel Servisi’nden açılan telefonla bildirildi. Oral’a iletilen yazıda ise işten çıkarma gerekçesi için “İşin ve işletmenin gereklerinden kaynaklanan nedenler” ifadesi kullanıldı.

Aynı zamanda Türkiye Gazeteciler Sendikası Diyarbakır Temsilcisi olan Oral, işten çıkarıldığını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oral, 22 yıldır Cumhuriyet gazetesinde çalışıyordu. Oral’ın paylaştığı belgeye göre işten çıkarma gerekçesi olarak “İşin ve işletmenin gereklerinden kaynaklanan nedenler…” ifadesi kullanıldı.

Doğum izni sürecim devam ederken…

Ceren Çıplak ise işten çıkarıldığını, “Cumhuriyet gazetesi yönetimi doğum izni sürecim devam ederken, herhangi bir gerekçe göstermeden işime son verdiklerini yazılı olarak bildirdi. Hukuki olarak hakkımı arayacağımı bildiririm” diye duyurdu.

Fırıncının Karısı filminin fragmanı yayınlandı!

‘Çılgın Tasarımlar’ Discovery Channel’da!

İtalyan tarzı bir lezzet deneyimine davet: Cafe Italiano

Televizyona en çok reklam veren markalar hangileri?

EKOTÜRK’te üst düzey ayrılık! Hangi isimle yollar ayırıldı?

Ödüllü gazeteci yeniden mikrofon başında!

Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlara ne zaman dönüyor?

Vuslat dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Aslı Enver’in fotoğrafında dikkat çeken detay

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.