Doğu Demirkol ile Kaan Sekban kozlarını paylaştı!

ABONE OL
Temmuz 28, 2019 07:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğu Demirkol ile Kaan Sekban‘ın kozlarını paylaştığı ‘Ali Sunal Moderatörlüğünde Tarihi Buluşma: Doğu Demirkol & Kaan Sekban Açık Oturum‘ başlıklı video, sosyal medyada yayınlandı. İki ünlü komedyenin ‘Ben daha komiğim’ içerikli kapışmasına Ali Sunal’ın da katılmasıyla ortaya çıkan kahkaha tufanı izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Doğu Demirkol, 12 Temmuz’da, Kaan Sekban 16 Eylül’de, ‘Güldür Güldür Show’ ise 17 Eylül’de Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde olacak. İki ünlü komedyen, seyircilerinin karşısına çıkmadan önce Ali Sunal’ın moderatörü olduğu açık oturumda kozlarını paylaştı. Demirkol ile Sekban’ın ‘Ben daha komiğim’ içerikli açık oturumdaki atışmalarının videosu sosyal medyada ‘Ali Sunal Moderatörlüğünde Tarihi Buluşma: Doğu Demirkol & Kaan Sekban Açık Oturum’ başlığıyla yayınlandı. Video, kısa sürede yüksek izleyici rakamına ulaştı.

Doğu Demirkol ile Kaan Sekban, gösterilerinin ne ölçüde komik olacağını açık oturumdaki atışmalarına moderatör Ali Sunal’ın da ‘Güldür Güldür’ ile katılmasıyla ortaya çıkan görüntü büyük beğeni topladı. ‘Ali Sunal Moderatörlüğünde Tarihi Buluşma: Doğu Demirkol & Kaan Sekban Açık Oturum’, Doğu Demirkol, Kaan Sekban ve ‘Güldür Güldür Show’un Harbiye Açık Hava Sahnesi’ndeki gösterilerinin ne ölçüde komik olacağı konusunda ipucu verdi.

Ünlü şarkıcının acı günü…

Rus saksafon sanatçısı İgor Butman’dan Antalya’da konser

Sinema sektörüyle ilgili önemli gelişme! Süreleri kısalıyor…

7. Koğuştaki Mucize filminin setinden ilk kareler yayınlanladı!

İSPARK’ın karını soran CHP’li Barış Yarkadaş’a hapis istemi!

Erhan Çelik’e 60 bin TL ve 1 yıl 8 ay hapis cezası

CHP’li isimden İmamoğlu’na sitem: Dua ve emanet kabul etmiyorum

Alişan’dan ‘Ekrem İmamoğlu’ açıklaması!

MİT TIR’ları davasında karar!

Ünlü oyuncuya büyük gurur! Berkay Ateş Avrupa’da yarışacak!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.