Ebru Gündeş’ten festival gibi kapanış

ABONE OL
Ekim 17, 2019 17:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş, geçtiğimiz akşam, BKM organizasyonuyla yaptığı 8’inci ve son konserle Harbiye Açıkhava sezonunu kapattı. Sahneye Tom Ford imzalı payetli elbisesi ile çıkan Gündeş, ilk şarkısından son şarkısına kadar tüm repertuvarını alanı dolduran binlerle birlikte söyledi.

Araftayım, Sen Allahın Bir Lütfusun ve Fırtınalar gibi sevilen şarkılarının yanı sıra, yeni albümünün hitlerine de sahnede seslendirdi.

Sevgi seli pankartlara yansıdı

Kendisi için açılan onlarca pankartı gören Gündeş, “Sizleri çok seviyorum EGFC (Ebru Gündeş Fan Club)” sözleriyle sevenlerne teşekkür etti. Telafi, Çingenem, Cennet, Meyhaneci, Yaparım ve Seni İstiyorum parçalarında tempoyu artıran Gündeş’e, farklı kostüm ve koreografilerle 4 dansçı eşlik etti.

Konserin ikinci yarısında Olimpia Sanchis tasarımı siyah-beyaz bir tulum tercih eden Gündeş, Çağırın Gelsin, Ben Olmayınca, Senin Olmaya Geldim, Tanrım Nereden Sevdim gibi romantik parçaları yine seyircisiyle birlikte söyledi.

Meyhaneci, Sen Yoluna Ben Yoluma, Yaparsın Bilirsin ve Seni İstiyorum şarkılarıyla eğlenceyi doruğa çıkaran ve geceyi noktalayan Ebru Gündeş, 40 şarkı seslendirdiği gecede, sahne hakimiyeti, enerjisi, sesi ve güzelliğiyle herkesi büyüledi.

Yeni bir haber kanalı geliyor: Babıali TV… Kurucuları kim?

Efsane yapımcının bir haftadır hastanede olduğu ortaya çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonunda neler olacak?

Behzat Ç. sezon finalinden bir fragman daha!

Can Yaman, uluslararası atağına Yunanistan’dan başladı!

Rafet El Roman’dan şiddet gören eski eşine destek!

Onur Ünlü stand-up gösterilerine başlıyor!

Aleyna Tilki’ye büyük şok!

‘İkizlerimi özgür ve cesur bireyler olarak büyütüyorum’

Suç duyurusunun ardından Susamam’da ayrılık!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.