Ece Üner, Şule Çet davasındaki o sözlere ateş püskürdü!

ABONE OL
Haziran 15, 2019 23:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Show Ana Haber bülteni sunucusu Ece Üner, Şule Çet davasında sanık Çağatay Aksu‘nun “Kızınıza sahip çıksaydınız” sözlerine tepki göstererek, “Kendi uzuvlarına sahip çıkamayanlar, ana babalara ‘Kızına sahip çık’ diyor, demesine izin veriliyor. Pes!” dedi.

Vicdana sığmıyorsunuz

Sunucusu Ece Üner, “Kendi uzuvlarına sahip çıkamayanlar, ana babalara ‘Kızına sahip çık’ diyor, demesine izin veriliyor. Pes! Cüzdanı bilemem ama vicdana sığmıyorsunuz!” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Sanık Çağatay Aksu’nun annesi Gülümser Aksu’nun tanık olarak dinlendiği sırada ise baba İsmail Çet, “Oğluna sahip çıksaydın” dedi. Gülümser Aksu ise “Ben oğluma sahibim” yanıtını verdi. Sanık Çağatay Aksu’nun baba Çet’e “Sen de kızına sahip çıksaydın” diye seslenmesi tansiyonun yükselmesine neden oldu.Sanık Çağatay Aksu, dosyada kendilerini suçlayacak delil bulunmadığını öne sürerek, “Delil bulduğunuz an asın. Beni delille yargılayın, senaryolarla yargılamayın” dedi. Sanık Berk Akand ise “Tecavüze uğradıysa neden DNA çıkmıyor. Ayağında çoraplar vardı, ayakkabı da vardı.” savunmasını yapmıştı.

Haber başlığı yazabilen robot üretildi!

Habertürk yazarı Alçı: Öcalan konusunda söylediklerim oluyor

‘Huysuz Kedi’ hayatını kaybetti

Savaşçı’da iki flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncular veda ediyor?

Dijital tek pazarda telif hakları direktifi Avrupa Parlamentosu’nda kabul edildi

Kapanmadan Kazan yarışmasının ilk tanıtımı yayınlandı!

Bir Aile Hikayesi kadrosuna hangi ünlü oyuncu katıldı?

Canevim dizisinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlıyor?

Nisan ayında satışa çıkarılmıştı… Dünya gazetesi binası satıldı!

Araf 3 geliyor!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.