Fatih Portakal’dan olay ‘Öcalan’ yorumu!

ABONE OL
Temmuz 20, 2019 15:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçime iki gün kala Anadolu Ajansı (AA) tarafından servis edilen teröristbaşı Abdullah Öcalan‘ın mektubu büyük yankı buldu.

Gazeteci Fatih Portakal da Twitter hesabından değerlendirmede bulunarak, “HDP için vesayetten kurtulma şansı da olabilir” dedi.

“Dün akşamdan beri yaşananlar yine baş döndürücü. Kimler, kimlerden medet umuyor sorusunu sorduruyor. #HDP seçim stratejimizde değişiklik yok açıklamasını yaptı, terörist Öcalan’a rağmen. #HDP için vesayetten kurtulma şansı da olabilir. 23 haziran sonucu geleceklerini belirler gibi”

Dün akşamdan beri yaşananlar yine baş döndürücü. Kimler, kimlerden medet umuyor sorusunu sorduruyor. #HDP seçim stratejimizde değişiklik yok açıklamasını yaptı, terörist Öcalan’a rağmen. #HDP için vesayetten kurtulma şansı da olabilir.23 haziran sonucu geleceklerini belirler gibi

AKP’ye gelince yaşadıkları açmaz düştükleri durumu gösteriyor. İmralı’dan medet umar durumuna geldiler. İktidar, Demirtaş’a karşı Öcalan kartını kullaniyor.Beka söylemi ile başlayan seçim kampanyası #İmralı ile noktalandı. Hazin…

#MHP yöneticilerine gelince, ya bu senaryoyu AKP ile birlikte şekillendirip sesini çıkarmıyor ya da olan bitenden habersiz bize bu oyun nasıl oynandı sorusunun cevabını bulmaya çalışıyorlar. Sessizlik de kabullenmektir. Susuyorlar.

CHP & İYİparti dışardan ilgiyle izliyor olan biteni… Anlamaya çalışıyorlar.

Flaş! atv Ana Haber sunucusu Cem Öğretir kaza geçirdi!

Demet Akbağ’ı duygulandıran Soner Olgun düeti

WSJ’ın ‘yazı işleri kurulu’ndan Türkiye yazısı

TRT’den yeni yarışma! Hangi ünlü isim sunacak?

Netflix, orijinal içerikleri için hangi iletişim ajansıyla anlaştı?

Behzat Ç.’ye bomba isim! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Nusret’e Mikonos’ta ceza!

Ekrem İmamoğlu’ndan Sabah gazetesine ‘diploma’ yanıtı: Ne yapacaklarını şaşırdılar

Rasim Ozan Kütahyalı’ya bir kötü haber daha!

RTÜK’ten TV’lere seçim uyarısı!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.