Fatih Terim’e ceza verildi, kızları Buse ve Merve çıldırdı

ABONE OL
Ekim 5, 2019 17:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim‘e PFDK tarafından verilen 4 maç ceza sonrası ortalık karıştı. Fatih Terim’in kızları Buse Terim ile Merve Terim, 4 maçlık cezaya sert tepki gösterdi. Buse Terim attığı “Çünkü Allahınız yok “tweetini sildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’e Kayserispor maçı sonrası sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı 4 maç ceza verdi. TFF’nin Fatih Terim’e ceza vermesi ve bu cezayı “saat 19.05’te” açıklaması tepkileri de beraberinde getirdi.

Buse Terim attığı tweeti sildi

Fatih Terim’e verilen cezaya tecrübeli teknik adamın kızları Buse ve Merve Terim de tepki gösterdi. Verilen ceza haberini Twitter hesabından alıntılayan Buse Terim, önce 19.14’te “Çünkü Allahınız yok” mesajıyla paylaştı. Daha sonra bu tweeti silen Buse Terim, 5 dakika sonra tepkisini “Çünkü adaletiniz yok” yazarak gösterdi.

Merve Terim ise Instagram hesabından “Bu kadar korktuğunuzu belli etmeyin bence” ve “Cezanın 19:05’te açıklanması da tesadüf değil sanırım. Organize kötülüğün profesyonelleşmiş hali dediği de tam bu!” şeklinde iki story paylaştı.

Ünlü çift dünyaevine girdi

Jet Sosyete’de hangi oyuncularla yollar ayrıldı?

EKOTÜRK’te üst düzey ayrılık! Hangi isim veda etti?

Jet Sosyete dizisinin yeni adresi belli oldu!

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı 15 dakikada boşandı!

Anayasa Mahkemesi, 11 Eylül’de Wikipedia’yı görüşecek

7. Koğuştaki Mucize filminin vizyon fragmanı yayınlandı!

Bu kez de Volkan Konak oldu!

Canan Kaftancıoğlu hakkında flaş karar!

Her Yerde Sen dizisine hangi ünlü oyuncu katıldı?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.