Gani Müjde’den ‘kayıt’ yanıtı: Şeref belgesi!

ABONE OL
Haziran 7, 2019 18:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü senarist ve yapımcı Gani Müjde, Ekrem İmamoğlu‘na destek veren sanatçıların listesini Twitter hesabında paylaşayan Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi‘ye yanıt verdi. Müjde, Safi’nin paylaştığı listeyi ‘takdirname’ olarak tanımlayarak, “Bir gün torunlarıma şerefle göstereceğim belge” dedi.

Ekrem İmamoğlu, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarının iptali ve yenilenmesine ilişkin aldığı kararın ardından yaptığı konuşmada sanatçılar dahil herkesi ‘konuşmaya’ çağırması üzerine birçok ünlü  isimTwitter’da #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle mesaj paylaşmıştı.

Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi de, söz konusu etiketle paylaşımlarda bulunan ünlülerin isimlerini bir kağıda yazarak ‘Kayıt’ ifadeleriyle Twitter’dan paylaştı.

Gani Müjde, liste hakkında Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Muhammet Bey zahmet buyurmuş benim için bir takdirname hazırlamış. Sağ olsun, var olsun. Bir gün torunlarıma şerefle göstereceğim bir belge bu” dedi.

Muhammet bey zahmet buyurmuş benim için bir takdirname hazırlamış. Sağolsun,varolsun. Bir gün torunlarıma şerefle göstereceğim bir belge bu. https://t.co/IYWYYAzRAZ

Dergi dünyasına yeni soluk! Fashion System’in ilk sayısı raflarda

‘Yazdıklarımızın, öyle ya da böyle içimizden çıkardıklarımız olduğuna inanıyorum’

Ertuğrul Özkök: Madem her şey çok güzel olacak…

Cem Yılmaz sahnede fenalaştı!

Ali İhsan Yavuz’dan Şahan Gökbakar’a yanıt!

Kemal Öztürk’ten flaş Yeni Şafak kararı!

Nâzım Hikmet’in şiirinden uyarlanan tiyatro oyununa iptal kararı!

TRT1’in Tozkoparan dizisinin kadrosuna flaş transfer!

Kardeş Çocukları’nda Berkay Hardal, hangi role hayat verecek?

TRT’den Sibel Tüzün’e ‘Ekrem İmamoğlu’ iptali!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.