Gezgin Fest 15-18 Ağustos’ta İzmir’de!

ABONE OL
Eylül 13, 2019 08:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Interrail Türkiye grubunun organize ettiği Gezgin Fest, 5. festivaliyle İzmir’de onbinlerce müzikseverler buluşmaya hazırlanıyor. Bu yıl İzmir Efes Selçuk’ta düzenlenen festivale 4 gün boyunca 20’nin üzerinde farklı müzik türlerinden yerli yabancı artist ve grup katılım sağlayacak.

Festival’e bu yıl Hayko Cepkin, Teoman, Duman, Feridun Düzağaç, Can Bonomo, Ceza, Aylin Aslım gibi ünlü isimler kaliteli müzikle seyirciye unutulmaz coşku dolu anlar yaşatacak.

Festival Sahne’sinde ‘BONEY M’

Bu sene 5.si organize edilen #festival 2018 yılını 4 ödül ile tamamladı. Dünyaca ünlü sanatçıların geleceği 2019 etkinliği, tarzıyla farklılık yaratmayı amaçlıyor. ‘Rasputin’, ‘Daddy Cool’, ‘Ma Baker’, ‘Felicidad’ ve ‘Reivers of Babylon’ gibi dünyaca ünlü unutulmaz şarkılara sahip ” Boney M ” festival sahnesinde İzmir’li sevenleriyle buluşacak.

Önceki yıllarda; Mohsen Namjoo, Teoman, Athena, Duman, Selda Bağcan, Haluk Levent, Ezhel, Kardeş Türküler, İlkay Akkaya, Manga gibi sanatçılara ev sahipliği yapan festival; konserler, özel showlar, dans etkinlikleri, oyunlar, atölyeler, stand up gösterileri, film gösterimleri ve konser etkinlikleriyle alışılmışın dışında bir festivali hayata “citizens of the world” sloganıyla bütün dünyadan katılımcılar beklenen festival; insanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, love wins hoşgörüsüne sarılan, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen Festival Topluluğu amaçlar.

Hürriyet yazarı 6 bin liralık Tarkan biletine isyan etti!

Derya Can’ı kahreden ölüm

Benim Adım Melek dizisinden ilk kareler paylaşıldı

Çocukları gitmek istemedi, Kaan Tangöze zor anlar yaşadı!

Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber’a büyük tepki!

Ünlü oyuncudan yeni sevgiliyle ilk fotoğraf!

Dedikodulara inat en önden izlediler!

Ünlü damat adayı veda videosu yayınlayıp intihar etti!

Kuleli Askeri Lisesi binası Araplara mı satıldı?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğulları ilk kez görüntülendi!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.