İçerdekiler’e vizyon öncesi özel gösterim

ABONE OL
Haziran 12, 2019 12:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

17 Mayıs’ta vizyona girecek olan İçerdekiler’in Soho House’daki özel gösterimine sinema ve televizyon dünyasından renkli simalar katıldı.

Başrollerini Caner Cindoruk, Settar Tanrıöğen ve Gizem Erman Soysaldı’nın paylaştığı İçerdekiler için Soho House’da özel bir gösterim gerçekleştirildi.

Filmin oyuncuları ve yönetmeninin yanı sıra Selin Şekerci, Cansel Elçin, Başak Parlak, Begüm Kütük, Nur Sürer, İsmail Ege Şaşmaz gibi sinema ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi.

25. Uluslararası Adana Film Festivali’nden Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu (Gizem Erman Soysaldı) ve Jüri özel ödülü, 24. Nürnberg Türkiye Almanya Film Festivali’nden En İyi Kadın Oyuncu (Gizem Erman Soysaldı) ödülü ile dönen İçerdekiler, izleyiciden tam not aldı.

Ödüllü yönetmen Hüseyin Karabey’in, Melih Cevdet Anday’ın ölümsüz tiyatro eserinden beyazperdeye uyarladığı İçerdekiler, 17 Mayıs Cuma günü vizyona giriyor.

Habertürk TV kadrosuna hangi ünlü ekran yüzü katıldı?

Leke dizisinde flaş değişiklik!

‘Biz kendi aramızda çok fena aşka düştük’

Sevgilisi intihar etmişti… Ünlü oyuncudan açıklama!

Kadir ve Veli karşı karşıya!

TRT 1’de üst düzey atama!

Dr. House yerli uyarlaması hangi kanalda yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz hayranlarına kötü haber!

Diriliş Ertuğrul yeni sezon için flaş karar!

Deniz Akkaya’dan eleştirilere yanıt: Bu seçimi ben yaptım

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.