Kemal Öztürk’ten Sputnik’e veto!

ABONE OL
Ağustos 20, 2019 10:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemal Öztürk, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu‘nun yayına çıkarılmasının ardından Sputnik‘te gazetecilerin işten çıkarılmasına tepki gösterdi.

Ahmet Davutoğlu ile yaptıkları söyleşinin ardından, gazeteciler Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz ve Akif Beki‘nin programlarına son veren Radyo Sputnik (RS FM), sabahları yayınlanan Seyr-i Sabah programını sunan gazeteci Zafer Arapkirli ile de yollarını ayırdı.

Anadolu Ajansı’nın eski Genel Yayın Yönetmeni ve yazar Kemal Öztürk, Sputnik yönetimi kınadığını belirterek, yazı, TV programı ve tweet’lerinden alıntı yapılmasına izin vermediğini açıkladı.

Kemal Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda alıntı yapılması halinde yasal işlem başlatacağını da duyurdu. Öztürk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Eski Başbakan Sn @Ahmet_Davutoglu karşı tutumu, gazetecileri işten çıkarması ve yayın politikası nedeniyle @sputnik_TR kınıyorum. Daha önce yaptığı gibi yazılarımdan, tivitlerimden ve tv yorumlarımdan alıntı yapmasına artık izin vermiyorum.Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım”

Eski Başbakan Sn @Ahmet_Davutoglu karşı tutumu, gazetecileri işten çıkarması ve yayın politikası nedeniyle @sputnik_TR kınıyorum. Daha önce yaptığı gibi yazılarımdan, tivitlerimden ve tv yorumlarımdan alıntı yapmasına artık izin vermiyorum.Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım

Odatv’de Nihat Genç depremi!

Reynmen Ela şarkısından ne kadar kazandı?

Zalim İstanbul 6 ülkede yayınlanacak!

Doğan Şentürk açıkladı! İsmail Küçükkaya FOX’tan ayrıldı mı?

Demet Akalın: O adi insanı bulacağım!

Fatih Portakal’dan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına tepki!

Yavuz Oğhan’dan Sputnik’e sert yanıt!

DNA sonucu açıklandı, ortalık karıştı!

Seçkin Piriler aradığı aşkı sonunda buldu!

Gökhan Özoğuz o fotoğrafı paylaşanlara yanıt verdi!

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • undress ai

    878684 364664Ive writers block that comes and goes and I need to locate a method to get rid of my writers block. It can occasionally be so bad I can barley make sentences. Any ideas? 502576

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.