Kıbrıs Otizm Derneği’nden ücretsiz çocuk yogası dersi

Kıbrıs Otizm Derneği’nden ücretsiz çocuk yogası dersi

ABONE OL
Şubat 12, 2025 20:07
Kıbrıs Otizm Derneği’nden ücretsiz çocuk yogası dersi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Otizm Derneği, özel gereksinimli bireylerin bedensel ve ruhsal iyilik hallerini desteklemek amacıyla her ay ücretsiz çocuk yogası dersleri sunmaya başlayacağını duyurdu.

22 Şubat’ta başlayacak ve her ay Lefkoşa’da düzenlenecek yoga sınıflarına katılım için Kıbrıs Otizm Derneği ile 0533 888 8774 veya 0542 857 76 46 numaralı telefonlardan iletişime geçerek detaylı bilgi alınabileceği ve kayıt yaptırılabileceği belirtildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, özel eğitim öğretmeni ve aynı zamanda çocuk yogası eğitmeni olan Sema Bebek Maviş tarafından verilecek yoga dersleri, çocukların beden farkındalığını arttırmak, gelişimi desteklemek amacıyla uygulanacak. Yoganın, aynı zamanda nefes teknikleri ve gevşeme egzersizleriyle bireylerin stresle başa çıkma becerilerini güçlendirmeyi hedefleyerek, grup çalışmasıyla sosyal etkileşimi de artırmaya destek olduğu kaydedildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.