DOLAR 29,0630 0.33%
EURO 31,9549 0.08%
ALTIN 1.902,950,39
BITCOIN 1239696-0,41%
İstanbul
11°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

https://sozcukibris.com/wp-content/uploads/2023/12/piyangoreklam.jpeg

Metallica’dan hayranlarını üzen haber: Hetfield rehabilitasyon görecek

ABONE OL
Ekim 25, 2019 10:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efsanevi heavy metal gruplarından Metallica‘dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Grup tarafından yapılan açıklamada; solist James Hetfield‘ın alkol bağımlılığı için rehabilitasyon göreceği ve bu nedenle turnenin ertelendiği duyuruldu.

ABD’li heavy metal grubu Metallica’nın çıkmaya hazırlandığı konser turnesi sürpriz bir kararla ertelendi. Grubun internet sitesinden yapılan açıklamada, solist James Hetfield’la ilgili şok edici bir gerçek ortaya çıktı.

Grubun diğer üyeleri Lars Ulrich, Kirk Hammett ve Robert Trujillo imzalı açıklamada, Hetfield’ın alkol bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon göreceği duyuruldu.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Avustralya ve Yeni Zelanda’da yapacağımız turneyi ertelemek zorunda olduğumuzu duyurmaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Çoğunuzun muhtemelen bildiği üzere, James uzun süredir bağımlılıkla mücadele ediyor. İyileşebilmek için ne yazık ki yeniden bir tedavi programına girmesi gerecek.

Dünyanın en sadık hayranları olduğunuz ve James’e gösterdiğiniz anlayış ve destek için çok teşekkürler. Satın alınmış olan tüm biletlerin ücretleri iade edilecek. Turne takvimimiz yeniden ayarlandığında en kısa sürede sizinle paylaşacağız.”

A Note from Lars, Kirk, and Rob ・・・ We are truly sorry to inform our fans and friends that we must postpone our upcoming tour of Australia and New Zealand. ・・・ As most of you probably know, our brother James has been struggling with addiction on and off for many years. He has now, unfortunately, had to re-enter a treatment program to work on his recovery again. ・・・ We fully intend to make our way to your part of the world as soon as health and schedule permit. We’ll let you know as soon as we can. Once again, we are devastated that we have inconvenienced so many of you, especially our most loyal fans who often travel great distances to experience our shows. We appreciate your understanding and support for James and, as always, thank you for being a part of our Metallica family. ・・・ All tickets purchased to the shows in Australia and New Zealand, including Enhanced Experiences and Black Tickets, will be fully refunded.  Links to more details on how to obtain your refund are posted on Metallica.com.

Metallica (@metallica)’in paylaştığı bir gönderi (27 Eyl, 2019, 5:00ös PDT)

‘Burası başka yerlere benzemez’

‘Kim Milyoner Olmak İster’ ne zaman başlıyor?

Mucize Doktor, Diriliş Ertuğrul’un rekorunu kırdı!

Ece Üner’den ‘toplanma alanı’ göndermesi!

Aleyna Tilki: Artık benim de defom var

Canlı yayında Nagehan Alçı ile Ersan Şen tartıştı

Ebru Şallı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Star’dan flaş karar! Hangi iddialı dizi final yapıyor?

Reis Çelik’in son filmi Ölü Ekmeği, Tokyo Film Festivali’nde Ana Yarışma’ya seçildi

‘Reynmen’i yok sayamayız!’

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (24)


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.