Ödüllü film Görülmüştür vizyona giriyor

ABONE OL
Ekim 15, 2019 10:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ödüllü kısa filmleriyle tanınan Serhat Karaaslan’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Görülmüştür, ödüller kazandığı festival gösterimlerinin ardından 20 Eylül 2019 tarihinde vizyona giriyor.

Uluslararası Prömiyer gösterimini 54. Karlovy Vary Film Festivali’nde yapan Görülmüştür, burada FEDEORA Film Eleştirmenleri tarafından verilen En İyi Film Ödülü’nü kazanmıştı.

Türkiye’de katıldığı İstanbul Film Festivali ve Uluslararası Ankara Film Festivali’nden de En İyi Senaryo, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kurgu, Siyad En İyi Film, En İyi Yardımcı Kadın oyuncu ödüllerini elde etmişti.

Görülmüştür ayrıca 13-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek İF İstanbul Bağımsız Filmler Festivali ve 23-29 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Adana Altın Koza Film Festivali’nin ulusal yarışma bölümlerinde yer alacaktır.

Dağıtımını Başka Sinema‘nın üstlendiği Görülmüştür’de Berkay Ateş, Saadet Işıl Aksoy ve Füsun Demirel’in yanısıra İpek Türktan, Kaynak, Erdem Şenocak, Müfit Kayacan, Banu Fotocan da rol aldılar.

Anadolu Ateşi 20’nci yıl gösterileri devam ediyor

Festtogether, DasDas’ta Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada’yı ağırladı

Behzat Ç. sezon finali ne zaman yayınlanacak?

Sayım Çınar yazdı: Sonbahar güzel geldi

Usta sanatçı Tarık Akan, ölümünün 3’üncü yılında anılıyor

‘Hayatımdan çıkmış takipten çıksa ne olur’

Kansere verdiği savaşla tanınan Neslican Tay yoğun bakımda

Dünyaca ünlü şarkıcı hayatını kaybetti!

Ünlü şarkıcı dünyaevine girdi!

Hrant Dink Ödülleri sahiplerini buldu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.