Saime Ercan’ın Kişisel Resim Sergisi açıldı

ABONE OL
Haziran 20, 2019 18:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği üyesi ,; Saime Ercan’ın , 1. Kişisel Resim Sergisi bugün açıldı.

Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen “Anne’nin Çizgileri ” adlı sergi, Yeniboğaziçi Cittaslow Ofisinde, 18 Mayıs Cumartesi gününe kadar gezilebilecek.

Sergi açılışında konuşma yapan Saime Ercan, Snneler Günü nedeniyle büyük uğraşlar neticesinde böylesi bir sergiyi açmaktan duyduğu mutluluğu belirterek, serginin hayata geçirilmesiyle ilgili süreci anlattı.

Ercan insan hayatında annelerin çok büyük yeri olduğunu vurgulayarak, annesi için yazdığı “Sensizliğin Resmî” adlı duygusal şiirini seslendirdi.

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Hayriye Tokyay da, dernek olarak böylesi bir sergiye öncülük etmekten duydukları mutluluğu belirterek, derneğin amaçları arasında Kıbrıs kültürünü tanıtmak ve yaşatmanın olduğunu, sanatçı Saime Ercan ın da sergisinde bu amaca büyük katkı koyduğunu söyledi.

Tokyay daha sonra Saime Ercan a anı defteri ve çiçek takdim etti.

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar da konuşmasında, tüm annelerin bu anlamlı gününü kutlayarak, sanatçı Saime Ercan’ı böylesi anlamlı bir sergiyi hayata geçirdiği için kutladı.

Tüm sanatseverlerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergi, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00’e kadar ziyaret edilebilecek.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • psychotherapy san diego

    112376 194725Have read a couple of of the articles on your website now, and I genuinely like your style of blogging. I added it to my favorites weblog website list and will probably be checking back soon. 877665

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.