DOLAR 28,6922 0.01%
EURO 31,3183 0.4%
ALTIN 1.824,13-0,07
BITCOIN 10437232,35%
İstanbul
10°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Şampiyonlar” filminin galası yapıldı

ABONE OL
Mayıs 29, 2019 23:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Şampiyonlar” filminin galasına katıldı.

Bakan Kasapoğlu burada yaptığı kon uşmada, İZEV’in ‘yaşam bir deniz, biz de sizdeniz’ sloganıyla ortaya koyduğu çalışmanın takdire şayan olduğunu belirterek, vakfa teşekkür etti.

Şampiyonlar filminin farkındalık oluşturduğuna dikkati çeken Kasapoğlu, “Biz de bakanlık olarak bu aşamaları hep birlikte daha yukarılara taşımanın gayretinde olacağız. Bu tür projelerin yanında olacağız. Bugüne kadar tabii ki pek çok projeyi destekledik. Bundan sonra da gerek ailelerimiz gerek siz özel gençlerimiz için yapılacak tüm projeleri daha yukarılara taşıma yönünde birlikte çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Zihinlerdeki duvarları yıkmamız lazım.” diyen Kasapoğlu, şöyle devam etti:

“Bunun için çok çalışmalıyız. Bu manada katedecek çok yolumuz var. Özel gençlerimizle, özel sporcularımızla birlikte çok önemli başarı hikayelerini de gerçekleştirdik. Aramızda önemli başarılar elde etmiş çok sayıda sporcu arkadaşımız da var. Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla onun direktifleriyle değerli çalışma arkadaşlarımla ilgili engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin yüzünün gülmesi için gayretler ortaya koymaya, üretmeye devam edeceğiz. Hem bakanlığın gençlik merkezlerine ve spor tesislerine daha kolay erişim hem de ilgili projelerin gerçekleştirilmesi yönünde bir takım destekler ortaya koyacağız.

Bu manada toplumumuzdaki bilincin artmasını hep birlikte sağlayacağız.”

Bakan Kasapoğlu, 2019 yılını “Gönüllülük Yılı” olarak ilan ettiklerini hatırlatarak, “Ülke olarak gerçekten iyilik yapmayı, yardımda bulunmayı, cömertliği esas almış, bu konuda öncü olan bir ülkeyiz. Bizim bu noktada gençlerimizi hem bu bilinç doğrultusunda yetiştirmek hem de bu çerçevede ihtiyacı olan bireyleri ve kurumları destekleme noktasında bir gönüllüler ordusu inşa ediyoruz. Gençlerimizi ve ailelerimizi bu gönüllüler hareketine katılmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, konuşmasının ardından katılımcılarla “Şampiyonlar” filmini izledi.

Kaynak: AA 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Vad betalar skroten

    315640 624391This is going to be a fantastic internet site, will you be involved in performing an interview regarding how you developed it? If so e-mail me! 423805

    Yanıtla
    +0
    -0
  • b plus magic mushrooms

    503735 350418Hi, Neat post. Theres a difficulty along with your website in internet explorer, would test this IE still will be the market leader and a big portion of men and women will miss your amazing writing because of this issue. 139152

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.